Collageworkshop in museum Wierdenland

EZINGE

Maartje Jaquet geeft zondag 27 maart, eerste paasdag, een collageworkshop in museum Wierdenland in Ezinge.

Maartje Jacquet is lid van de kunstenaarsfamilies Braaksma en van Heerikhuizen. De families vezorgen samen de expositie ‘Een Kunstenaarsfamilie, verbonden met Middag-Humsterland en de Groninger kunstkring De Ploeg’. Op deze expositie zijn schilderijen, drukwerken, knipkunstwerken en stempels te zien. Rond de expositie zijn diverse bijzondere activiteiten in het museum georganiseerd, zoals workshops, lezingen en concerten. De collageworkshop van Maartje Jaquet is de laatste in deze reeks. Zondag 27 maart is de laatste dag, dat deze expositie te bewonderen is. Van 14.00 uur tot 16.00 uur, voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar. Voor actuele informatie: www.wierdenland.nl en op de Facebookpagina. Museum Wierdenland, Van Swinderenweg 10 in Ezinge.

Auteur

ggeersing