Douwe Bob vervangt Waylon bij opening Festival OVERdeVLOED

Lauwersoog

Douwe Bob treedt vanavond op tijdens de feestelijke opening van het festival  OVERdeVLOED in de haven van Lauwersoog.

Waylon zou acte de présence geven tijdens dit waddenconcert. Via het management van Waylon kreeg de festivalorganisatie te horen dat hij verhinderd is wegens een virus dat hij heeft opgelopen. Daardoor is het voor hem onmogelijk om een optreden te verzorgen. Maar er is een meer dan waardige vervanger gevonden in Douwe Bob. Douwe Bob is vooral bekend vanwege zijn deelname aan de afgelopen editie van het Songfestival met zijn nummer ‘Slow down’. Kaarten voor het waddenconcert waren gratis verkrijgbaar en het concert is reeds volgeboekt. Er zijn dus geen kaarten meer verkrijgbaar. Mede dankzij de inzet van het flexibele Noordpool Orkest kan het Waddenconcert met Douwe Bob doorgaan. Er wordt nu nog de laatste hand gelegd aan de arrangementen voor zijn muziek. Omlijst door zonsondergang krijgt het publiek vanaf de dijk een uitstekend zicht op het spektakel. Naast Douwe Bob betreden ook Janne Schra en De Troebadoers het podium.

Auteur

Bram Noordhuis