Jaarlijkse show vogelvereniging Fûgelwille Houtigehage

Houtigehage

Ook dit jaar houdt vogelvereniging Fûgelwille Houtigehage e.o. weer haar traditionele onderlinge tentoonstelling. De show staat op het programma van woensdag 2 november tot en met zaterdagmorgen 5 november.

Er zullen vogels van uiteenlopende pluimages tentoongesteld worden. Waren het in het verleden vaak grote aantallen kanaries, tegenwoordig worden er ook een groot aantal parkietachtigen tentoongesteld. De Houtigehaagster vogelvereniging zou ook graag zien dat de jeugd wat meer interesse zou tonen voor het houden en kweken van vogels. De tentoonstelling wordt gehouden in dorpshuis De Huchte in Houtigehage. De openingstijden zijn woensdag 2 november 20.00 tot 21.30 uur, donderdag 3 november van 18.30 tot 21.30 uur, vrijdag 4 november van 18.30 tot 21.30 uur en zaterdag 5 november 10.00 tot 13.00 uur.

Auteur

Atze van der Ploeg