Nieuwbouwbeurs in Leek

LEEK - Ook dit jaar is er in Leek weer een Nieuwbouwbeurs tijdens de NVM open huizen dag. Op zaterdag 30 maart van 11:00 tot 14:00 uur kunt u in het gemeentehuis van Leek alle nieuwbouwplannen in Leek, Tolbert en Zevenhuizen bekijken. Van woningen voor starters tot exclusieve bouwkavels en appartementen.

Nieuwbouwwijk Oostindie

In nieuwbouwwijk Oostindie in Leek zijn nog een beperkt aantal particuliere bouwkavels beschikbaar. Er zijn nog een paar kavels in deelgebied de Eilanden. Dit is een exclusieve buurt met uitsluitend grote bouwkavels voor vrijstaande woningen, die allemaal aan het water liggen. Daarnaast zijn er nog een paar kavels in deelgebied De Hoven. De Hoven krijgt een natuurlijke uitstraling met heide, houtwallen, brinken en vennen en is zeer ruim van opzet. Alle kavels, van rijwoningen tot vrijstaande woningen, hebben een extra grote tuin. In De Hoven zijn naast particuliere kavels ook koopwoningen in diverse woningtypes en prijssegmenten ontwikkeld door BPD en VanWonen. Al het nieuwe woningaanbod wordt op de nieuwbouwbeurs gepresenteerd.

Nieuwbouw in Zevenhuizen-Oost

In de tweede fase van nieuwbouwwijk Zevenhuizen-Oost zijn particuliere bouwkavels en projecten van Roosdom Tijhuis en Toeck. Er zijn nog enkele bouwkavels beschikbaar. Op de nieuwbouwbeurs wordt de laatste stand van zaken van de projecten en de kavels getoond.

Prima wonen in Leek

Een aantrekkelijk en vernieuwd centrum, onderwijsaanbod van peuterspeelzaal tot aan gymnasium, uitstekende zorg- en welzijnsvoorzieningen, een breed scala aan sport- en recreatieve voorzieningen, zoals het landgoed Nienoord en het Leekstermeer en slechts vijftien autominuten van de stad Groningen. Informatie over alle nieuwbouwprojecten in Leek, Tolbert en Zevenhuizen vindt u op de website www.woneninleek.nl.