Alles gaat mis in de schoonheidssalon

ZUIDHORN Bijna 400 bezoekers genoten afgelopen vrijdag en zaterdag van de hilarisch klucht De erfenis van tante Bella geschreven door Henk Roede die zelf aanwezig was en geregisseerd door Inez van de Kimmenade.

Twee broers erven een schoonheidssalon die op zijn zachts gezegd nogal gedateerd is, dat werd weergegeven door een goed gekozen decor. De broers willen de salon openhouden en opknappen om deze zo snel mogelijk te verkopen. Mar ja ze hadden er geen rekening mee gehouden dat er geen personeel was. Ze werden direct geconfronteerde met klanten die een hot stone, modderbad, sauna en zonnebank behandeling wilden. Gelukkig kwam er een stagiaire met boekenwijsheid.

Zoals bij een goede klucht betaamt gaat natuurlijk alles mis dat voor hilarische situaties zorgt. De rollen met verschillende types werden goed neergezet en er werd vlot gespeeld. Na afloop complimenteerde Henk Roede Inez van de Kimmenade met deze geslaagde voorstelling. Gezien de reacties uit de zaal kan ZAT terugzien op 2 geslaagde avonden.