Muzikanten en koorleden gezocht voor theaterspektakel Noar Huus

WESTERKWARTIER - Noar Huus heeft inmiddels een topcast bij elkaar, maar een spektakel bestaat niet uit spel alleen en daarom worden er voor de voorstelling nóg meer deelnemers gezocht. De groep is op zoek naar begaafde muzikanten en nog meer getalenteerde (koor)zangers. De auditie vindt plaats op zaterdag 30 maart in Cultureel Centrum Zuidhorn.

Noar Huus is een groots theaterspektakel in de openlucht ter ere van het Westerkwartier. De voorstelling is losjes gebaseerd op de licht komische Odyssee verfilming van the Coen Brothers Oh Brother Where Art Thou. Net als de film bevat het theaterspektakel Noar Huus een flinke vleug Western, country en folkinvloeden, maar dan op z’n Westerkwartiers.

De muziekrepetities vinden plaats op donderdagavond in het Cultureel Centrum Zuidhorn. De koorrepetities waarschijnlijk op woensdagavond op een nader te bepalen locatie. Er wordt in eerste instantie eens per week gerepeteerd, naarmate de voorstellingen in september dichterbij komen, kan de frequentie toenemen. Ook worden er een paar repetitieweekenden gepland. De voorstellingen vinden plaats in de laatste twee weken van september.

Voor opgave kan een mail gestuurd worden naar productie@kunstenwkartier.nl.