Wonen&Co de beurs 2019 stoomt verrassend door

GRONINGEN - “What’s new?” Het is de grote vraag waar tienduizenden woonliefhebbers van donderdag 14 tot en met zondag 17 maart het antwoord op gaan vinden. Zij komen jaarlijks voor de nieuwste woontrends naar MartiniPlaza in Groningen waar Wonen&Co haar tijdelijke huis bewoond.

Wonen&Co de beurs 2019 met thema ‘Spice it up’ staat voor een mix van de laatste woonstijlen, nieuwe merken en verrassende concepten. Spiksplinternieuw zijn maar liefst drie binnenkijkers, een reeks tiny houses en zelfs twee mini-festivals.

Wonen&Co de beurs is een creatieve cross-over boordevol wooninspiratie met ruim 200 specialisten uit het interieurdomein. Zij bundelen zich in drie grote trendhallen, het tuinplein Go Green, het Wonen&Co Café, de Straat der Favorieten, Vakschuur en de Markt. Inmiddels typisch Wonen&Co is het foodplein, dit jaar omgedoopt tot de Snoepwinkel. Het is al jaren één van de populairste hotspots van de beurs.

Meer dan ooit staat Wonen&Co de beurs voor een bundeling van activiteiten. Bezoekers kunnen gratis aanschuiven bij trendmasterclasses, een adviesdate plannen, een workshop volgen en gratis mee met de Trendtour. Stylisten Paulette Iliohan en Dominiek van Vliet laten tijdens deze nieuwe rondleidingen op de beurs de woontrends zien van dit moment.

Wonen&Co de beurs wordt in één adem genoemd met de shopper. Inmiddels zijn er honderdduizenden exemplaren uitgegeven en wordt reikhalzend uitgekeken naar het nieuwste exemplaar. Dit jaar is die duurzaam: een hippe tote bag boordevol pepers, volledig geïnspireerd op het beursthema.