Discofeest in Tolbert met SoulBlender en Vinyl Show

TOLBERT – Onder de naam Classics LIVE komt zaterdag 23 maart vanaf 21.00 uur een discofeest naar Tolbert. SoulBlender en DJ SoWieSo (Vinyl Show) beloven er dan een bijzondere avond van te maken in De Postwagen.

Stop twaalf authentieke topmuzikanten in een blender en je krijgt de live band SoulBlender. Volgens Sikko Cazemier van Cazemier Verhuur & Evenementen gaat het om een aantrekkelijke mix van muziekstijlen, waarbij het plezier en de passie ervan afdruipt. Die passie is er ook bij DJ SoWieSo, die alleen met originele vinylplaten draait. ,,Het echte geluid, heerlijk om te horen”, aldus Cazemier.

De kracht van beide acts schuilt in de oprechtheid. Cazemier: ,,Ze leven voor de muziek, elk op hun eigen manier. SoulBlender brengt entertainment vol energie, direct vanaf het begin. Hun enthousiasme is aanstekelijk, de onderlinge chemie is perfect voelbaar. DJ SoWieSo blijft puur bij vinyl, zijn grote kracht en liefde.”

Classics LIVE is in de ogen van de organisatie de gedroomde opvolger van het Jaren 80 Feest. ,,We gaan in tegengestelde richting met dit unieke 70’s discofeest. Een absolute aanrader voor alle dertigplussers. Zet je schrap voor live spektakel, want de klasse van SoulBlender en de Vinyl Show is om van te genieten. De remmen gaan los. De kaartverkoop loopt al goed. We hebben er zin in.”