Voorinschrijving Legiorun nog mogelijk

GROOTEGAST Zaterdag 6 april vindt de jaarlijkse Regiorun plaats in Grootegast. Legiorun is een super leuke en kwalitatieve loop in het thema Lego.De voorinschrijving sluit over twee weken.

Voorinschrijving heeft zo zijn voordelen. De deelnemers ontvangen dan een startnummer met eigen naam en een Legiorun medaille. Legiorun is een super leuke en kwalitatieve loop in het thema Lego.

Er is mogelijkheid tot omkleden en een beveiligde kledingopslag bij start/finish. 10% van het inschrijfgeld wordt gedoneerd aan het goede doel.

Meer info over afstanden en inschrijven op www.legiorun.nl! Heb je een kortingscode ontvangen? Deze is alleen geldig tijdens de voorinschrijving en niet op de wedstrijddag zelf.

Gratis meedoen met Stichting Leergeld

Ben jij onder de 18 jaar en wil je meedoen aan de Legio-run, maar is dit financieel niet haalbaar? Neem dan contact op met Ingrid de Bruijn van Humanitas, zij zorgt ervoor dat jij gratis mee kunt doen aan de Legio-run. Je schrijft je net als iedereen in en ontvangt net als alle anderen gewoon een startnummer. Ingrid neemt de aanvraag volledig vertrouwelijk in behandeling. Zij is bereikbaar via i.deBruijn@humanitas.nl of 06-35122750.