Jubilarissen bij de Vrouwen van Nu Leek-Nietap

LEEK Tijdens de jaarvergadering van de Vrouwen van Nu Leek-Nietap werden dinsdag 26 februari zes dames in het zonnetje gezet.

De dames zijn respectievelijk 25, 40 en 50 jaar lid van de vereniging. Naast een persoonlijke toespraak kregen ze een speld in de vorm van een korenaar (25 jaar), een windlicht met inscriptie (40 jaar) een een zijden bloemstuk (50 jaar) aangeboden. De beide 40-jarige jubilarissen moesten helaas verstek laten gaan.

Na de pauze genoten de dames van een verrassend leuk optreden van het Shantykoor Nietap. Er werd meegezongen met de oude, maar vooral moderne, populaire evergreens.

De volgende bijeenkomst is op donderdagmorgen 14 maart om 09.30 uur in "de Til", te Leek. Dhr. Ben Trip gaat dan vertellen over een veelheid aan onderwerpen met betrekking tot ‘Bijen, honing en meer’. Mocht u interesse hebben in onze afdeling, dan bent u welkom.

U kunt vrijblijvend aan twee afdelingsactiviteiten deelnemen. De entreeprijs bedraagt € 3,50. De bijeenkomsten vinden plaats in dorpshuis De Til, Tolberterstraat 36, 9351 BH Leek.