Hazes leeft!

LEEK „Lekker zeg!” Als een jonge hond vliegt André Hazes van links naar rechts op het podium in het Sportcentrum Leek.

Een beetje verliefd zijn we allemaal wel eens. De guitige deugniet hoeft maar een paar keer met zijn pretogen te knipperen en de meeste vrouwen zijn verkocht. „Ik heb het warm joh, niet normaal.” De knoopjes van zijn blouse gaan steeds verder open. Het borsthaar fraai opgesierd door een gouden ketting.

Hazes is op stoom. Voor de derde keer doet hij Leek aan. Net niet voor een uitverkochte zaal, maar er is zeker genoeg publiek om een prima sfeertje neer te zetten. De toeschouwers krijgen waar voor hun geld. De oude Hazes krijgt een eerbetoon als André junior zijn fans trakteert op het mooie ‘Zij gelooft in mij’ en het dramanummer ‘Een vriend’. Wie is er niet groot mee geworden?

Zijn nieuwste hit ‘Verslaafd aan jou’ wordt met veel power en een hoop plezier de menigte in gepompt. Een extra slokje water en dan door naar de laatste smartlap ‘Ik leef mijn leven’. Zou hij dan deze keer het Leekster publiek achterlaten zonder de stamper ‘Leef’ te zingen? Natuurlijk niet. Daar kwamen we toch voor? Handjes in de lucht en uit volle borst dan maar.

Ineke Doornbos