Het fietsseizoen gaat weer van start

LEEK In de voorbereiding voor het nieuwe fietsseizoen 2019 zijn er veel nieuwe ontwikkelingen geweest in de Bicycle Store aan de Oosterheerdtstraat 10 te Leek.

De winkel is sinds dit jaar de grootste Victoria dealer (E-bikes en trekking fietsen) van Noord Nederland en daar zijn ze trots op. Victoria staat met hun E-bikes en trekkingfietsen al jaren aan de top in Duitsland en ze hebben de afgelopen 10 jaren een groot marktaandeel veroverd in Nederland. Dat komt door hun Duitse degelijkheid en hun nauwe samenwerkingsverband met Bosch.

Bijna alle Victoria E-Bikes maken gebruik van de zeer betrouwbare middenmotoren van Bosch (Active/Active Plus/Performance en de Performance CX lijn). Voor degene die de nieuwe collectie van Victoria 2019 willen komen bewonderen, u bent van harte welkom.

Naast het dealerschap van Victoria, Hercules en Vogue heeft de Bicycle Store een ander Duits topmerk, namelijk Velo de Ville. Bij dit exclusieve merk is het mogelijk om uw eigen elektrische fiets samen te stellen. Zo kunt u zelf kiezen uit een type frame, accu pakket, kleur (mat of glanzend etc). Zo kunt u dus uw eigen fiets samenstellen. Velo de Ville maakt gebruik van Bosch en Shimano middenmotoren.