Ierse klanken in Sportcentrum Leek

LEEK Het Iers Festival in Sportcentrum Leek staat op zaterdag 16 maart 2019 geprogrammeerd. Op deze avond zullen drie top folksongbands een fantastisch festival verzorgen waar de Ierse en Schotse muziek centraal staat.

Het festival dat plaatsvindt in het gezellige sportcafé van Sportcentrum Leek staat garant voor een geweldige avond vol passie, muziek van hoog niveau en dansplezier.

U waant zich zaterdag 16 maart op het Iers Festival Leek weer even in de kroegen van Dublin. Geniet van de heerlijke, gezellige Ierse muziek, van de bekende folk klassiekers tot fantastische jigs & reels.

Zoals in voorgaande edities van het Iers Festival Leek zijn er weer drie fantastische bands geboekt. Zo komt Cairn o’Mhor, een Ierse traditionele band uit Brabant met een vrolijk repertoire: liederen en instrumentale muziek voor een fijne avond plezier.

Verder Fling Irish Music. Fling behoort tot de absolute top. Afkomstig uit Nederland, maar bekend over de hele wereld. Fling speelt op briljante wijze Ierse traditionele muziek. Diepgeworteld in de traditie ontworstelen zowel de gebrachte traditionals als de eigen composities de platgetreden paden door de zeer eigenzinnige aanpak.

Four of a Kind speelt Ierse muziek met een moderne twist. De jonge talenten van Four of a Kind spelen hun krachtige, dansbare jigs en reels met een dosis energiedie je buiten Ierland zelden tegenkomt. Het sportcafé is vanaf 19.00 uur geopend. De kaarten kosten in de voorverkoop € 12,50 en aan de kassa € 15,00