Hilarische klucht van Henk Roede

ZUIDHORN Het is de 34 ste uitvoering van ZAT. De klucht is geschreven door Westerkwartierder Henk Roede uit Grootegast en wordt geregisseerd door Inez van de Kimmenade.

Het wordt gespeeld op vrijdag 8 maart en zaterdag 9 maart in zalencentrum Balk aanvang 20.00 uur. Zaterdagavond wordt feestelijk afgesloten door een DJ. Twee broers erven de schoonheidssalon van hun tante Bella Berend een schilder en Albert een bouwvakker willen de ietwat verpauperde schoonheidssalon opknappen en open houden om de klanten te behouden en daardoor de zaak beter te kunnen verkopen. Wat ze echter niet weten dat tante Bella geen personeel had. Hoe gaan de broers dat oplossen en zijn ze wel de enige erfgenamen? Problemen genoeg en zoals dit bij een klucht betaamd loopt alles gierend uit de hand.

Een heerlijke avond ontspannen met deze hilarisch klucht. Kaarten zijn in de voorverkoop voor 8.50 euro verkrijgbaar bij het Kappertje in de Nieuwstraat te Zuidhorn of voor 10 euro aan de zaal. Het stuk wordt ook nog opgevoerd op zaterdag 16 maart 0m 20.00 uur in de Dorpstee in Noordhorn. Donateurskaarten zijn hier niet geldig.