André Hazes jr. met eigen live band wederom in Sportcentrum Leek

LEEK - Na zijn onlangs zeer succesvolle optreden in het sportcentrum liet de populaire zanger al weten zeer genoten te hebben van het enthousiaste publiek en beloofde spoedig terug te willen komen in Leek. Hij heeft woord gehouden.

Hazes junior staat zaterdag 23 februari weer op de bühne voor een anderhalf uur durende spetterende show in Sportcentrum Leek. Hij wordt vergezeld door de eigen live band en zangeressen.

André Hazes jr. is mateloos populair momenteel. De zanger en presentator heeft net weer een nieuw album uitgebracht waarop diverse nummers, waaronder 'Laat me maar vrij', 'Later komt de spijt' en 'Anders' staan. Dat hij populair is momenteel blijkt uit het feit dat het Ahoy, waar hij maar liefst drie dagen optrad in oktober, alle dagen volledig uitverkocht was. Het zal in Leek niet anders zijn en de aanrader is dan ook niet te lang te wachten met het aanschaffen van entreekaarten.

Reeds 85 procent van de kaarten is verkocht en zijn nu nog in beperkte mate bemachtigen via www.vanplan.nl en de bekende voorverkoopadressen.

Stageline

Naast André Hazes jr. komt deze avond de eveneens populaire band Stageline naar Sportcentrum Leek. Stageline wil als altijd het hele publiek zien gaan ‘als een malle’, zoals ze zelf zeggen. Klassiekers, rock, top-40, ballads, van intiem naar Hollandse meezingers tot dance; Stageline speelt ze allemaal. Interactie met het publiek staat hoog in het vaandel. ‘Het dak moet en zal eraf’, zeggen Sandy, Kevin, Martijn, Ronald en Dennis, die gezamenlijk Stageline vormen.

De avond start om 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur.