Meiden Adonis

LEEK - Afgelopen weekend waren in Oss de laatste plaatsingswedstrijden voor het NK waar Adonis Sportacrobatiek met een aantal teams vertegenwoordigd was; de laatste kans om een NK ticket te bemachtigen.

Amelie Popma en Alissa Stoit lieten twee mooie oefeningen zien en haalden een zilveren medaille in de categorie A Jeugd. Bij de pupillen veroverdenTessa de Jong en Nienke Woudstra het zilver en Amerins Venema en Aimee Althof het brons. De pupillen trio’s draaiden beiden een mooie combi-oefening en haalden een mooie 4 e en 9 e plaats.

Zondag was het de beurt aan de andere teams en alle drie de teams wisten het podium te behalen. Duo A senior Zefanja Nieman en Josan Huisman wisten ook 2 mooie oefeningen neer te zetten wat resulteerde in een zilveren medaille. Bij de trio’s in deze categorie was er wederom een podium plaats: dit maal een welverdiende bronzen medaille voor Linda Winkelman, Nanda Huisman Remke Huisman.

Tot slot was er voor het A junioren trio Yanouk Visser, Jelien Timmermans en Charissa Delfsma een zeer verdiende bronzen medaille.

4 teams zijn hiermee zeker van een plek op het komende NK dat op 23/24 juni in het Ahoy te Rotterdam wordt gehouden. Knappe prestatie.