OKO/BIES D1 najaarkampioen

Westerkwartier - OPENDE - De groep D-jeugd van de korfbalvereniging OKO/BIES uit Opende bestaat op dit moment uit 15 jongens en meisjes. Zij spelen in de competitie met een 8-tal en een 4-tal.

Het 4-tal had het in de afgelopen veldcompetitie moeilijk maar met het 8-tal ging het voortvarender. Door de jongens en meisjes werd om de beurt in de verschillende teams gespeeld. De kampioenswedstrijd werd op een vrijdagavond gespeeld tegen NKC uit Noordwijk. Een geduchte tegenstander en het was dan ook een spannende wedstrijd. Het was uiteindelijk toch de D-jeugd van OKO/BIES die aan het langste eind trok en na het laatste fluitsignaal kon het kampioenschap gevierd worden terwijl er een flinke najaar bui losbarstte, maar dit kon de pret niet drukken.
Op de foto van links naar rechts: Ivanka de Wit, Lucas Tilman, Johannes Kramer, Bram Stokman, Menno Dokter en Silko Snip. Knielend/zittend Hanneke Snip, Mirthe Noa de Ruyter, Daniëlle Dikkers, Dianne Scholte, Jennifer Dijkstra en Mirthe Postmus. Op de foto ontbreken Nienke Bos en Magy Texeira de Sousa. Coache/trainer zijn Jouke Snip en Pieter Postmus.