Jubileumconcert Juliana Oldehove met Sijtse Scheeringa

Westerkwartier - OLDEHOVE - Ter gelegenheid van het 90-jarig bestaan van cmv ‘Juliana' Oldehove zijn er dit jaar verschillende speciale optredens geweest. Het jubileumjaar wordt zaterdag 12 november in het Gronings afgesloten met een groots jubileum najaarsconcert, met als thema: Uut Grunn.

Het belooft een zeer gevarieerde avond te worden met zang van de bekende Groningse zanger en liedjesschrijver Sijtse Scheringa.
Bekende en ook minder bekende stukken zullen afwisselend door het orkest en/of Sijtse ten gehore worden gebracht. Ook zullen enkele liedjes samen worden gespeeld en gezongen. Nog voor de zomervakantie heeft het orkest de dorpen Saaksum, Niehove, Kommerzijl en Oldehove bezocht in het kader van de donateursactie. De muzikanten speelden op verschillende plekken in de dorpen enkele marsen, om hiermee de bestaande donateurs hartelijk te danken voor hun bijdrage ieder jaar. Het slotconcert op 12 november in de gereformeerde kerk Vrijgemaakt De Zaaier aan de Julianastraat Oldehove begint om 19.30 uur. De toegang is gratis.