Schoonzussen exposeren in Galerie KunstHof

GROOTEGAST Bij Galerie KunstHof in Grootegast wordt op vrijdag 15 februari om 19:00 uur een nieuwe expositie geopend met foto’s en schilderijen van kunstenaars (en schoonzussen) Annemarie Slagter-Tjaden en Zwannie Slagter.

Annemarie Slagter (1958) had als kind al een fascinatie voor kleuren en vormen in de natuur. Sinds een aantal jaren lukt het haar die vorm te geven in beelden die met zorg zijn uitgekozen. Haar medium is fotografie, met een voorkeur voor macrofotografie.

Zwannie Slagter (1955) tekent en schildert vanaf het eerste moment dat ze een potlood kon vasthouden. Ze houdt van het licht in het Groninger landschap en heeft oog voor het speciale van alledaagse dingen of gebeurtenissen. Van beide probeert ze de sfeer op het doek te vangen en ze maakt daarmee de schoonheid van haar directe omgeving en van het gewone zichtbaar.

De galerie aan de Hoflaan 1 in Grootegast is na de opening elke werkdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur en op afspraak via telefoonnummer 0594-852275. Voor meer informatie zie www.galeriekunsthof.nl