Nieuwe Lidl opent in Marum

MARUM - Supermarktketen Lidl opent op woensdag 6 februari een nieuw filiaal in Marum. Klanten kunnen vanaf deze dag terecht voor alle dagelijkse boodschappen ‘van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs’. De winkel is zes dagen per week open voor klanten uit Marum en omstreken.

De nieuwe winkel beschikt over een veelzijdig assortiment van dagverse- en duurzamer producten. De warme bakkerij zorgt iedere dag voor een ruime variatie aan verse broodjes, van zoet tot hartig. Parkeren is mogelijk op één van de vele parkeerplaatsen. "Klanten kunnen voor een volledig assortiment en veel winkelcomfort bij ons terecht. Samen met mijn team nodig ik iedereen van harte uit om onze nieuwe winkel te bezoeken", aldus supermarktmanager Thomas.

Woensdagavond 5 februari, voorafgaand aan de opening, vindt er een kennismakingsavond plaats tussen 19.00 – 20.30 uur. Tijdens deze avond kunnen onder meer de buurtbewoners alvast kennis maken met dit filiaal, het assortiment en het team van deze winkel.

Op de dag van de opening ontvangen klanten rond 08.30 uur een lot, waarmee ze kans maken op één minuut gratis winkelen. Met deze prijs wordt de winkel om 09.00 uur feestelijk geopend. De eerste 100 klanten ontvangen een gratis boeket bloemen en bovendien is er tijdens deze dag voor iedereen een gratis bigshopper. Gedurende de hele week zijn er feestelijke openingsacties en mooie non-food aanbiedingen.

Als duurzame organisatie investeert Lidl continue in duurzame producten. Denk aan biologische groente en fruit, bewuste vis en minder verspilling. Het filiaal in Marum is één van de eerste supermarkten in Nederland waar geen sigaretten en tabak meer wordt verkocht. De gehele winkel is op duurzame wijze gebouwd. Geen aardgasaansluiting en LED-verlichting, warmtepomp, zijn slecht een aantal punten die resulteren in het hoogst haalbare energielabel.