Jazzconcert vader en zoon Meiborg

ADUARDERZIJL - Jazzliefhebbers kunnen hun hart op zondag 24 februari ophalen in ‘t Waarhuis. Hier geven namelijk vader Bé en zoon Nanko een jazzconcert. Voor de Noordelijke jazzliefhebbers is Bé Meiborg geen onbekende.

Hij trad ook al eerder in ‘t Waarhuis op. Meiborg senior is niet alleen jazzpianist, die samen met anderen in verschillende formaties optreedt, hij is ook componist. Daarnaast geeft hij lessen en workshops.

Zoon Nanko Meiborg (zang, piano en gitaar) woont en werkt momenteel in Rotterdam, waar hij onder meer doceert aan de School of Music. Op zijn twaalfde begon hij met het nemen van zanglessen en op zijn vijftiende begon hij met zijn eerste gitaarlessen. Hij studeerde aan het conservatorium te Arnhem, met als vakken jazz en pop en met het hoofdvak zang. Tijdens zijn Conservatoriumopleiding had hij al een eigen band.

Tijdens het optreden in ‘t Waarhuis zijn niet alleen bekende nummers te horen maar ook eigen werk. Aanvang 15.00 uur. Reserveren is digitaal mogelijk via info@waarhuis.nl of telefonisch: 0594-621884. De toegangsprijs bedraagt euro 15,00. Dat is inclusief koffie/thee en wat lekkers bij binnenkomst.