Spaar bij de Poiesz voor FC Grootegast

GROOTEGAST - Elke club of vereniging heeft een verlanglijstje. Bovenaan het verlanglijstje van FC Grootegast staat dit jaar: iets voor de jeugd in of bij de nieuwe multifunctionele accommodatie (mfa).

De bedoeling is om dit via de opbrengst van de Poiesz Jeugd Sponsor Actie te realiseren. Wij moedigen mensen daarom aan om hun boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen. Door de munten in de koker te stoppen van FC Grootegast bij de Poiesz supermarkt in Grootegast helpt u al mee.

Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van FC Grootegast, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugd van de voetbalvereniging.

Jeugd Sponsor Munten krijgt u gratis bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van FC Grootegast is te vinden bij de Poiesz supermarkt in Grootegast. De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 11 februari tot en met 7 april 2019 bij Poiesz supermarkten. Zaterdag 16 februari a.s. zal FC Grootegast met de aanwezigheid van een aantal jeugdleden de actie zichtbaar promoten in de winkel.