Leekster Lawinefest op de agenda

LEEK - Het Leekster après ski-feest valt al twee jaar zó goed in de smaak, dat een derde editie niet kan uitblijven. En dus kunnen de lederhosen en Tiroler jurken op zaterdag 2 februari weer uit de kast worden getrokken. Ook de line-up laat niets te wensen over.

In samenwerking met de FeestDokter komen er artiesten naar Leek die wel weten wat een Lawinefest nodig heeft. Geïnspireerd door zijn grote Drentse voorbeeld zal Zwarte Jannes een optreden verzorgen. Vanuit het Brabantse land zet Partyfriex ook koers richting Leek. Tom Wilborts en Bart Coppens vormen sinds 2013 het feestduo de PartyfrieX. Bart komt uit Budel, en binnen de Budelse carnavalswereld zong Bart al regelmatig. Tom, eigenaar van café Den Bels in Casteren, zingt regelmatig achter de bar. Dat is ook de plaats waar Tom en Bart op het idee kwamen om (voor de grap) samen een lied te maken. Hun debuutsingle Allemaal Voor Jou is direct een knaller en sindsdien zetten ze vele café's en feesttenten volledig op zijn kop.

Nieuwe krakers volgen, zoals Elke Keer Hetzelfde, Deze Kroeg (Ya Ya Yippie), Meter Bier, 90's Medley, Turbonaise, Leef Voor ’T Weekend. Hun carnavalssingle van 2017, John (Met Zijn Accordeon), haalt de 2e plaats bij de Puur.NL Carnavalskraker. Voor hun single "Ik Moet Zuipen" zijn ze een samenwerking aangegaan met Schorre Chef. In diezelfde line-up is ook DJ Arnoud inmiddels geen onbekend gezicht meer. De Groningse entertainer is een hitkanon als het om partyplaten gaat en is dan ook meer dan welkom op het Lawinefest. En wat is zo’n feest nou zonder Die Verrückte Stunde. Dit is de overtreffende trap van feestvieren en staat voor 100% feestgarantie! Het zijn de kneiters die iedereen schaamteloos meeblèrt en waarop iedereen los gaat! Wedden dat jij hits als Wake Me Up Before You Go Go, Gangnam Style, Sex on the Beach, Mambo No. 5 en natuurlijk Leef! Van Andre Hazes kan meezingen

Kaarten zijn nu te verkrijgen via vanplan.nl voor 10 euro. Je kunt ze halen bij de bekende voorverkoopadressen, via vanplan.nl of in Sportcentrum Leek.