Hardloopclinics voor LEGiO-run Grootegast van start

GROOTEGAST - Traditiegetrouw organiseert de sportschool in Grootegast hardloopclinics in aanloop naar de LEGiO-run. Zo ook in 2019! Woensdag gaf Ronald van der Haak van Sport Loads de eerste training. Een gezellige groep, begon weer aan conditie en kracht te werken.

Vorig jaar waren deze trainingen een groot succes, vertelt trainer Ronald van der Haak enthousiast. ,,Ik heb dit jaar weer veel zin om iedereen te helpen om zijn of haar persoonlijke doel te halen. In eerste instantie trainen wij met de deelnemers voor de 5 kilometer. Maar wanneer er meerdere gevorderden zijn, dan komt ook dat helemaal goed.”

De hardlooptrainingen zijn wekelijks op woensdag van 19:00 – 20:00 uur. Vertrekpunt is de sportschool aan Legolaan 1a in Grootegast. Ook al is de eerste training geweest, je kan gewoon nog aansluiten. Wil je ook meetrainen? Kom dan langs bij Sport Loads en meld je aan! Naast de trainingen mag je ook gratis gebruik maken van de faciliteiten van de sportschool én krijg je korting op een startbewijs voor de LEGiO-run op 6 april 2019.