Gratis winkelen met TanQyou

GRIJPSKERK - Ruurd (31 jaar) woont inmiddels al bijna 7 jaar in Grijpskerk. Ruurd en zijn vriendin rijden veel kilometers en moeten dus regelmatig tanken. Bij het tanken gaat het hem vooral om de voordeligste prijs.

Ruurd is vaak te vinden bij het TanQyou station gelegen aan de Lageweg 8 in Grijpskerk. ,,Ik vind bij het tanken bij TanQyou de app heel handig. Na een tankbeurt kan ik dan altijd zien hoeveel liter ik getankt heb en hoeveel dit mij heeft gekost.”

Ruurd ontving de winnaarsmail, waarin verteld werd dat hij een minuut gratis winkelen had gewonnen bij de plaatselijke supermarkt. Dit zag hij totaal niet aankomen. Hij sloeg meteen aan het denken over wat er precies in zijn karretje moest belanden. Ruurd kreeg van alle kanten nuttige tips.

Producten die lang meegaan, zoals koffie, luiers en bier moesten in ieder geval in zijn karretje belanden. ,,Niet dat wij veel alcohol drinken hoor!”, aldus Ruurd. Producten die niet lang meegaan, zoals fruit werden dus vermeden.

Voor Ruurd was het een eitje, want hij doet regelmatig boodschappen bij de Jumbo. Hij weet dus waar de producten te vinden zijn. Een kennis van hem had eerder ook een minuut gratis winkelen gewonnen, dus mede dankzij deze tips heeft Ruurd zijn karretje goed weten te vullen. ,,Bij zoiets ben je altijd wel wat gierig, er staan zoveel producten die lang mee gaan. De minuut gaat ook zo snel voorbij. Voordat je bij de gunstige hoek bent, ben je een halve minuut verder.” Ruurd wist een kar ter waarde van 190 euro 20 te vullen.