Hans Nijland-ronde bij nieuwjaarsquiz

ZUIDHORN - Voetbalplatform Kent u deze Nog organiseert op zaterdag 26 januari in Grand Café in ’t Holt 1654 de Kent u deze Nog Nieuwjaarsvoetbalquiz. Hoogtepunt van de avond is een Hans Nijland-ronde, waarbij teruggeblikt wordt op zijn 23-jarige periode bij FC Groningen.

Wie mag zich de grootste voetbalkenner van Zuidhorn en omstreken noemen? Twintig teams van maximaal vier personen trekken tijdens de quizavond ten strijde. Om de afscheidnemende FC Groningen-directeur Hans Nijland te bedanken voor zijn prestaties bij de ‘Trots van het Noorden’ organiseert Kent u deze Nog een speciale vragenronde met tien vragen over de periode dat Nijland werkzaam was bij club. Niemand minder dan Hans Nijland zelf zal deze vragen stellen, zij het via een video in verband met competitieverplichtingen van FC Groningen.

Tijdens de quiz zijn prijzen te winnen waaronder vier kaarten voor de nieuwe voetbaltoernee van Meindert Talma, vier tickets voor de voetbalopera in Veendam, een jaarabonnement op het voetbalmagazine Panenka en een shirt van FC Groningen, beschikbaar gesteld door shirtsponsor Payt. De winnaars gaan er met tickets voor een mooie voetbalwedstrijd vandoor. Deze hoofdprijs is beschikbaar gesteld door VV Zuidhorn. De quiz telt inmiddels een wachtlijst, de zaal is met 80 deelnemers al volledig volgeboekt.

Meer informatie over de nieuwjaarsquiz: www.kentudezenog.nl/nieuwjaarsquiz