Nieuw logo voor cbs De Delta

ZEVENHUIZEN - Het nieuwe kalenderjaar is op cbs De Delta feestelijk begonnen. Op maandag 7 januari was er na de ochtendpauze een korte viering op school waarin de leerlingen en leerkrachten elkaar een goed Nieuwjaar wensten.

Daarnaast werd dhr. J. Heddema, lid van het College van Bestuur van Quadraten en oud-directeur van De Delta, welkom geheten. Hij wist over het ontstaan van de naam van de school veel te vertellen aan de leerlingen en mocht daarna het nieuwe logo op de gevel onthullen. Dit deed hij samen met de oudste en (bijna) jongste leerling van de school. Ook Heidi Wolters, van Beeldende Zaken en ontwerpster van het nieuwe logo, was aanwezig. Zij vertelde de leerlingen hoe zij tot de vormgeving van het logo was gekomen.

Het nieuwe eigentijdse logo past bij de visie van de school en bij het werken met Critical Skills: een stevige basis voor ieder kind en ruimte om te ontwikkelen vanuit vertrouwen en verbinding. Daarnaast staat de driehoek voor samenwerking tussen de school, de leerlingen en de ouders. De leerlingen werden na de onthulling getrakteerd op zelfgebakken Nieuwjaarsrolletjes en op een cadeautje waarop het nieuwe logo prijkt. De Delta kan weer jaren vooruit met dit fraaie logo.