Opening Massagepraktijk in Zuidhorn

ZUIDHORN - Zaterdagmiddag 19 januari geeft Michael van Agteren ‘Open Huis’ in zijn nieuw geopende massagepraktijk aan de Jellemaweg 14 in Zuidhorn. Tussen 14.00 en 17.00 uur is iedereen welkom om een kijkje te nemen in zijn praktijk onder het genot van een hapje en drankje.

Van Agteren is sinds 2007 een professioneel en gediplomeerd masseur en heeft daarna verschillende aanvullende opleidingen gevolgd. Bij Massagepraktijk Zuidhorn kunnen mensen terecht voor diverse behandelingen, zoals triggerpointmassage, breuss-massage, klassieke massage en ontspanningsmassage. “Een bijzondere uitdaging zijn voor mij twee doelgroepen: sporters en mensen met zwaar lichamelijk werk. Alle soorten massages die ik geef bevorderen het herstel van het lichaam en zijn bevorderd voor een gezond en soepel lichaam”, vertelt Van Agteren.

Massage

Veel voorkomende klachten zoals nek- en schouderklachten, rugklachten kan hij uitstekend behandelen met een op maat gerichte gecombineerde massagetechniek. Hierdoor zijn de behandelingen effectief en snel probleem oplossend. Behalve massage, kun je ook terecht bij Massagepraktijk Zuidhorn voor elastische cure-tape(gekleurde). Van Agteren is aangesloten bij NGS Het Nederlands Genootschap voor Sportmassage. Behalve masseur is Van Agteren ook sportverzorger bij volleybalvereniging Sudosa-Desto heren 1 in Assen en bij Voetbalvereniging Zuidhorn zaterdag heren 1. Voor de hele maand januari geldt een kennismakings-korting van 25% op alle behandelingen.