Camping de Watermolen wint alweer Gouden Zoover Award

OPENDE - Op de vakantiebeurs in Utrecht zijn op 10 januari de Zoover Awards voor accommodaties uitgereikt. Hier wonnen André Ruijtenberg en Ramona Mulder van Camping de Watermolen in Opende voor de derde keer op rij een Gouden Zoover Award.

Gedurende het hele jaar 2018 zijn er heel wat reviews geschreven door vakantiegangers, die hun ervaringen graag delen om anderen te helpen bij het vinden van de perfecte vakantie. Een 9,8 voor Camping de Watermolen voor 3e Beste Camping Nederland en Beste accommodatie in de regio Tijdens de feestelijke Award uitreiking was de top vijf van elke categorie aanwezig om een Award in ontvangst te nemen. De consument beoordeelde Camping de Watermolen als 3 e beste camping van Nederland, met een waarderingscijfer 9.8.

Mulder: „Wat gaaf! Wederom een Gouden Zoover Award! Voor 2016 en ook voor 2017 waren we de nummer 1 van Nederland. En nu staan we wederom in de top 3.” De Watermolen mag een eerste plek noteren als het gaat om de beste accomodaties van Groningen en krijgt de bronzen plak van alle campings in Nederland. „We zijn heel erg trots op deze prestatie. Maar ook is het super om te weten dat onze gasten zo genoten hebben van hun vakantie bij ons op de camping. En dat ze dat ook laten weten op deze manier.”