KunstKamer Nieuwe Stijl brengt kleur in VitaMarum

MARUM - Vanaf 1 januari 2019 verzorgt de KunstKamer Nieuwe Stijl ook exposities in het Gezondheidscentrum VitaMarum. Vier keer per jaar vindt er een wisseling van betrokken kunstenaars plaats. Volgens de eigenaren van VitaMarum is de wisselexpositie een mooie aanvulling op de inrichting van hun gebouw.

Veel van de cliënten bezoeken met regelmaat een van de medische disciplines in het pand en nu zien ze elke drie maanden een andere kunstcollectie aan de wand hangen! Het binnen komen en wachten in de wachtruimtes zorgt nu voor een andere beleving voor zowel de medewerkers als de cliënten. “Het gebouw wordt er levendiger door”, aldus een medewerker van Vita Marum.

In het eerste kwartaal exposeert Lammy Hazenberg uit Bakkeveen met kleurrijke moderne werken in het platte vlak gebruikmakend van acrylverf en diverse materialen. De KunstKamer is al jarenlang actief in Marum en verzorgt regelmatig zeer afwisselende exposities, eerst in de Raadhuisstraat en sinds een jaar in ’t Marheem. Kunstenaars, zowel professioneel als amateur, krijgen op die manier een podium in de ruimten van VitaMarum en ’t Marheem. Beide gebouwen zijn laagdrempelig en ontvangen wekelijks veel bezoekers.

Wie wil exposeren kan contact opnemen via joekieblom@kpnmail.nl.