Met Vocation zingen in Belgische steden

GRIJPSKERK - Altijd al eens willen zingen in de Sint Rombouts Kathedraal van Mechelen of meewerken aan een Heilige Mis in Brussel?

Vocation uit Grijpskerk gaat een projectreis maken in de periode van donderdag 30 mei tot en met zondag 2 juni. De reis gaat naar België. De overnachting vindt plaats in Gent en de steden Mechelen, Brugge, Brussel en uiteraard Gent worden bezocht. Er wordt gezongen in de Sint Rombouts Kathedraal van Gent, in de Basiliek van het Heilig Bloed in Brugge, in de Sint Baafs Kathedraal van Gent en er wordt meegewerkt aan een Nederlandse mis in een mooie kathedraal in Brussel.

Niet-leden

De reis naar België staat ook open voor niet-leden. „Heb je de leeftijd van zeventig nog niet bereikt en lijkt het je leuk om mee te zingen in de mooie kathedralen die wij in België gaan aandoen, dan kan dat zonder lid te worden”, vertelt Erik Steller, penningmeester van het koor.

„Vind je zingen niet leuk, maar lijkt het je wel leuk om mee te gaan, dan mag je ook mee. Dit geldt ook voor 70+ers. Je kunt het koor supporten en we gaan samen de mooie plekken bezichtigen die wij als koor gaan bezoeken. Je hoeft alleen de reissom te betalen.”

Wie interesse heeft, kan contact opnemen met Erik Steller: 06-51775722.