ToTo & Fleetwood Mac Tribute in Leek

LEEK - Het programma van de derde editie van de Classic Rock Night in Leek is bekend. Vrijdag 15 februari staat de theatraal ingerichte Rodenburghal in het teken van de muziek van twee bands uit de 70’s, 80’s en 90’s: Toto en Fleetwood Mac. Organisator Sikko Cazemier heeft hiervoor twee bands weten te strikken die samen bijna drie uur de grootste hits spelen en zingen van deze muzikale grootheden.

De avond wordt geopend door Mirage. De band bestaat uit vijf muzikanten, die uit liefde voor Fleetwood Mac de koppen bij elkaar gestoken hebben om de gouden hits van weleer nieuw leven in te blazen. De songs worden vertolkt door leadzangeres Chaja van der Heide met de van Stevie Nicks zo kenmerkende sound in nummers als ‘Dreams’, ‘Rhiannon’, ‘Gipsy’ of ‘Sarah’. Dit alles gehuld in de bekende mysterieuze zwierige kledij en kachelpijp hoeden.

Hold the Line, Rosanna, Africa, Pamela, Stop Lovin’ You, I’ll be over You – allemaal songs van de Amerikaanse groep Toto. Deze titels klinken vast bekend in de oren en wie de muziek hoort, herkent de songs direct. Touch of Toto is een Nederlandse tributeband, die het werk van Toto speelt.

Tickets voor dit dubbelconcert op vrijdag 15 februari zijn verkrijgbaar bij alle Primera winkels in Nederland en online op www.classicrocknight.nl.