Billie Turf wandelt naar het circus

ZEVENHUIZEN - Dit jaar organiseert Stichting Wandelsport 7huizen voor de 13e keer de Billie Turf Tocht op zaterdag 15 juni 2019. De inschrijving is op 1 januari geopend en de organisatie is zeer tevreden over de vele aanmeldingen tot nu toe.

De wandelaars kunnen zich via www.billieturftocht.nl inschrijven. Inschrijven dient vooraf te gebeuren en kan sinds vorig jaar niet meer op de dag zelf. Dit jaar heeft de wandeltocht als thema Circus. Verschillende circusverrassingen zullen de wandelaars onderweg weer tegenkomen, maar hoe en wat er precies gaat gebeuren op 15 juni laat de organisatie tot op de dag zelf geheim.

Vanaf het eerste uur biedt de organisatie jaarlijks een andere route met muziek en klein straattheater onderweg. De deelnemers komen uit alle hoeken en gaten van het land en sommigen verblijven met caravan of tent een weekend op de Billie Turf camping. Camping De Bosrand is 7huizen doopt de naam van de camping dat weekend om tot Billie Turf Camping. Vele vrijwilligers hebben inmiddels hun hulp alweer toegezegd en veel artiesten zijn alweer vastgelegd om de wandelaars te vermaken op 15 juni. Het belooft weer een mooie wandeldag te worden, dit jaar voor het eerst door de nieuwe Gemeente Westerkwartier. Beschikt u niet over internet, dan kunt u ook bellen met 0594632433 of 0594631007.