Uit Vriendschap geeft Nieuwjaarsconcert

OPENDE - Uit Vriendschap verzorgt op 12 januari het Nieuwjaarsconcert in het Barontheater in Opende. Zanger Albert van der Tuin is deze keer de muzikale gast.

De muziekvereniging is vereerd dat het Barontheater hen vroeg om het nieuwjaarsconcert 2019 te verzorgen. Het programma is een aangename mix met veel herkenbare melodieën. Het zal niet meevallen stil te blijven zitten (en dat hoeft ook niet). Het belooft een mooi muzikaal begin van 2019 te worden.

De stijl van singer- songwriter Albert van der Tuin is een combinatie van oud en nieuw, met zelfgeschreven nummers of zijn favoriete covers. De singer-songwriter uit Harkema timmert al een tijdje aan de weg. In het Barontheater, dat hij al drie tot de nok wist te vullen, voelt hij zich als een vis in het water.

Kaarten kunt u bestellen via www.barontheater.nl of via www.vanplan.nl, zodat u verzekerd bent van een plaats bij het nieuwjaarsconcert en niet in de rij hoeft te staan voor de kassa. Het concert begint om 20.00 uur, u bent van harte welkom.