Prijzenregen tijdens nieuwjaarsreceptie Knights

LEEK - Honk- en softbalclub Knights uit Leek hield vrijdag de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. In de prachtig aangeklede kantine kwamen een kleine 60 personen elkaar een gezond en sportief 2019 wensen.

Zoals gebruikelijk werden er deze avond ook weer diverse diploma’s en prijzen uitgereikt. De pechprijs van dit jaar ging ongelukkiger wijze naar Geoffry Ebecilio, die op de laatste wedstrijd een dubbele beenbreuk opliep. De beste nieuweling ( Rookie of the year ) was Adilson Hooijenga.

Aan de hand van de scorelijsten, die elke wedstrijd worden bijgehouden, wordt bepaald wie er het beste is in slaan, veldspel en gooien en wie daarvoor een diploma krijgt. Ook werd de MVP ( meest waardevolle speler ) van elk team en van BSC Knights gekozen. Om in aanmerking te komen voor MVP hoef je niet de beste speler te zijn. Er wordt ook gekeken hoe je binnen het team functioneert, hoe je omgaat met de trainer/coach, de tegenstander en de scheidsrechter.

De trainers/coaches dragen een speler uit hun team voor, waarna uit alle MVP’s de MVP van BSC Knights wordt gekozen. Dit jaar werden de volgende spelers gekozen: Henry Rozema (pupillen), Wouter van der Donk (aspiranten), Jan Kloosterman (junioren) en Duncan de Boer (senioren).

Tot Most Valuable Player van 2019 werd uiteindelijk Jan Kloosterman van de junioren gekozen.