Een uitdaging voor jong en oud

LEEK - ProFit, een uitdaging voor jong en oud, is het goedkoopste fitnesscentrum van Leek. Iedereen kan hier terecht voor individueel fitnessen, personal training en/of voor vele vormen van groepslessen.

Direct na de feestdagen komt ProFit met een voordelige nieuwjaars actie voor onze half jaar of jaarabonnementen. Het nieuwe jaar weer fris beginnen met beweging en een gezonde levensstijl, ProFit maakt dit in de maand januari nog aantrekkelijker. Gedurende de gehele maand januari biedt ProFit twee maanden gratis, geen inschrijfgeld en drie introductietrainingen onder begeleiding van een fitnesstrainer bij het afsluiten van een jaarabonnement. Ook is er een mogelijkheid om voor één zes maanden abonnement. U krijgt dan een maand gratis trainen, geen inschrijfkosten en een introductieles met instructeur. De besparing op het jaarabonnement is in januari € 75,-. Op het half jaarabonnement is de besparing €52,50.

Vanaf januari start ProFit Leek met een nieuwe groepsles speciaal gericht op 60 plussers. Deze les wordt door een van onze instructeurs gegeven en is gericht op het zo lang mogelijk fit, vitaal en mobiel te blijven. De les zal in de Fitness gegeven worden en zal wekelijks een andere invulling krijgen qua oefeningen en bewegingen. Hierbij worden makkelijk ingestelde toestellen gebruikt en oefeningen waarbij wij voornamelijk u eigen lichaamsgewicht gebruiken. De groep zal bestaan uit zes tot tien mensen zodat wij iedereen goed kunnen helpen waar nodig is. De les zal elke dinsdag worden gegeven van 9.00-10.00. Wanneer u nieuwsgierig bent geworden kom dan op dinsdag 8 januari langs tijdens onze inloopochtend en kunt u zelf ervaren of deze les aansluit op u wensen.