VEV’67 brengt oliebollen aan de man

LEEK - Op de laatste dag van het jaar zullen er traditiegetrouw weer oliebollen worden verkocht door de jeugdspelers van voetbalvereniging VEV’67 uit Leek.

Op maandag 31 december gaan de jeugdspelers tussen 9.00 en 13.00 uur weer langs bij de huizen in Leek, Tolbert en Nietap om oliebollen te verkopen. Deze dag zal er zoals gebruikelijk ook een kraam (08:00 – 17:00 uur) in Winkelcentrum de Liekeblom staan, waar de oliebollen ook verkocht zullen worden. Nieuw dit jaar is een verkoopkraam aan de Houtsingel (ingang wijk Oostindie). De oliebollen ( zonder of met krenten) kosten 8 euro per zak van elf stuks. Ook zullen onze sponsors dit jaar wederom bedient gaan worden, de sponsors ontvangen hier medio december een email over om hun bestelling door te geven, de oliebollen worden aan de sponsors geleverd op maandag 31 december.

De ambachtelijk bereide oliebollen worden ook dit jaar weer gebakken door bakkerij Van Esch uit Zevenhuizen. De opbrengst van de oliebollenactie komt ten goede aan de voetbalvereniging VEV ’67.