Xanne Braam: Goldwell gediplomeerd Master Colloris

OLDEKERK - Haar kleuren is bij veel vrouwen haast 'aan de orde van de dag'. Als een vrouw haar haar niet meer kleurt, dan spreken we tegenwoordig zelfs van 'maagdelijk haar'.

De reden waarom de meeste vrouwen en mannen hun haar kleuren is om de (beginnende) grijze haren te bedekken of om een nieuwe look te creëren. Natuurlijk zijn er mensen die hun haar zelf kleuren, maar een goede kapster of zelfs Master Collorist - zoals Xanne - kent methoden, die je thuis niet kunt toepassen. Het gaat bijvoorbeeld om hi-lights, low-lights, goede natuurlijke grijsdekking, goede blondkleuringen, afmatteren, kleurcorrecties toepassen en moderne technieken als balayage of granny grey. Dit is specialistisch werk en kan het beste gedaan worden door een expert in haarkleuringen. Bij Goldwell kapsalons zijn dit de Master Colloristen.

Advies

Een Master Collorist weet het beste wat mogelijk is met een bepaalde haar(kleur), kent inspirerende en effectieve technieken en kan iedereen adviseren hoe je zo lang mogelijk plezier kan hebben van een kleur. Voordat Xanne zichzelf Master Collorist mocht noemen heeft ze aardig wat trainingen afgelegd: product trainingen, permanente kleuringen, semi-permanente en demi-permanente kleuringen, kleuringen zonder ammoniak en waterstofperoxide, kleuren met Elumen, blond kleuringen en technieken, folie technieken en dit afgerond met een theorie- enpraktijkexamen bij de Goldwell Academy te Apeldoorn. Voor beide examens is ze met vlag en wimpel geslaagd. Om dit te vieren geeft Xanne tot en met 20 maart maar liefst 10 procent korting op alle kleuringen. Een afspraak maken kan via www.xannesbeautysalon.nl