Lente inspireert kunstenaarscollectief OAWK

REGIO - De lente is in aantocht en dus is het weer tijd dat er nieuwe ideeën worden bedacht en inspiratie wordt opgedaan om mooie dingen te maken. Op zondag 6 maart heten de kunstenaars van Open Ateliers Westerkwartier iedereen dan ook weer van harte welkom in hun atelier. Tussen 12.00 en 17.00 uur kunnen bezoekers er op hun gemak rondkijken en van gedachten wisselen met de kunstenaars.

Er is een veelzijdig aanbod aan schilderijen, tekeningen, houtdrukken, keramiek, sieraden, viltobjecten, boekbind- en gedenkobjecten en ruimtelijk werk in verschillende materialen. Een aantal van de kunstenaars geeft ook cursussen en workshops en zij informeren u daarover graag.

Nieuwe kunstobjecten

  De groep is momenteel druk in de weer met het maken van nieuwe kunstobjecten voor de jaarlijkse groepstentoonstelling die in mei zal plaatsvinden. Wie op atelierbezoek gaat, kan daar alvast een voorproefje van krijgen, maar nadere informatie volgt nog. Voor route, adressen en informatie over de deelnemers zie de website oawk.nl. Alle deelnemende adressen zijn herkenbaar aan de rood-zwarte routevlag.