Boek van Ferdi Delies over Aston Villa

OLDEHOVE - De 35-jarige Ferdi Delies, afkomstig uit Oldehove, staat bekend als een van de meest fanatieke Aston Villa-fans in Nederland.

Hij maakt veelvuldig de oversteek naar zijn geliefde Engeland om een wedstrijd van Aston Villa bij te wonen. Naast zijn avonturen beschrijft hij hoe deze club zijn leven is gaan beheersen.

Uitgeverij Boekscout heeft begin deze maand het boek 'Up the Villa - Voetbalbiografie van een Aston Villa-fan', van Ferdi Delies uitgegeven.

In zijn boek vertelt hij over zijn onverwaardelijke liefde voor zíjn club, waaraan het Engelse voetbal, alsook het voetbal in de hele wereld, veel te danken heeft. Daarnaast duikt hij ook in de clubhistorie en mengt hij het geheel met persoonlijke anekdotes. Ferdi schrijft vlot en met humor en weet de aandacht van de lezer fantastisch goed vast te houden.

Up the Villa is een must-have voor alle fans van Engels voetbal wereldwijd. En zelfs wanneer je niet direct van voetbal houdt, laat dit boek je niet los. Maar pas dan wel op, als je de laatste pagina hebt omgeslagen, ben je onomkeerbaar fan geworden van Aston Villa.