Oldehoofster broers Mechielsen naar de Poolcirkel

OLDEHOVE - De broers Cor en Leo Mechielsen uit Oldehove doen mee aan de Navigate North. Ze pakken deze ijskoude uitdaging op en rijden hierbij voor Make-A-Wish Nederland. 

Van 23 t/m 30 januari wordt de Navigate North gereden naar de Poolcirkel en terug. Zaterdag 23 januari beginnen de broers Cor en Leo aan een zevendaagse tocht van 7000 kilometer naar de Poolcirkel. Onder de naam Team Snowtrain doen de broers mee aan deze tocht. Cor en Leo zijn beide eigenaar van een viertal Groningse bedrijven en ze vinden het daarom extra leuk om naast het werken ook eens wat anders te doen. "We hebben er erg veel zin in omdat we een kant opgaan, waar we ’s winters altijd al eens wilden kijken".

Sponsoring

Tijdens deze ijskoude tocht naar de Poolcirkel laten de broers zich sponsoren. De gehele opbrengst gaat naar Make-A-Wish Nederland. ‘We hebben Make-A-Wish Nederland gekozen om kinderen met een levensbedreigende ziekte een hart onder de riem te steken. Want een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.’ Meer informatie staat op www.makeawishnederland.org of volg de broers via www.facebook.com/teamsnowtrain Make-A-Wish Nederland bestaat al sinds 1989 en vervult ieder jaar ruim 500 liefste wensen van kinderen en jongeren tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Make-A-Wish Nederland kan dit allemaal realiseren dankzij de inzet van ruim 400 vrijwilligers. Giften en fondsenwervende acties zijn samen met de structurele steun van donateurs en sponsoren noodzakelijk.