‘In één woord geweldig’

TOLBERT - In een woord geweldig: zo omschrijft de organisatie de Tolberter kerstmarkt, die afgelopen weekend in de HJC Manege werd gehouden. Sfeervol, lekker warm, leuke stands en veel publiek.

Fredewalda had deze keer twee kramen. Een voor de workshop en een voor de verkoop. De workshop bestond uit het versieren van een wijnfles met getamponneerde kerstfiguren. Het was een komen en gaan van enthousiaste kinderen (en ouders). Met een prachtig versierde fles mét verlichting gingen ze stralend naar huis. Maar liefst honderd vijftig flessen zijn beschilderd, een groot succes! Maar ook de ‘lootjesverkopers’ hadden het druk. Wat wil je, er waren twee schitterende prijzen te winnen!

Toen de klok zondagmiddag vijf uur sloeg, trok notaris Ariën Nielsen de winnende lootjes. De eerste prijs, het indrukwekkende kerststuk van bloemsierkunstenaar DANIëL is gewonnen door de familie Jilles Tjoelker uit Tolbert. De tweede prijs, een rijkgevulde mand met heerlijkheden voor de kerst, ging naar de familie Warnders uit Roden. De winnaars waren blij verrast.