Gezellige maand bij De Halte Niekerk

NIEKERK - In Niekerk hoeft niemand zich te vervelen in de maand december. Er staan meerdere activiteiten op de agenda van De Halte.

Op zaterdag 22 december vanaf 22.00 uur zal party Top 100 coverband Black Velvet op het podium staan. Black Velvet is een hecht team van zes gedreven muzikanten, een band met een zanger en zangeres met daarbij nog een zingende gitarist en een zingende toetseniste, een bassist en een drummer. Black Velvet is sinds 1995 een stevig aan de weg timmerende Top 100 band. De zes bandleden zijn afkomstig uit het noorden van Nederland. Het repertoire is in de loop der jaren uitgegroeid tot een allround pop genre. Nederlandstalige poprock zoals The Scene, Van Dik Hout, De Dijk.

De beste gouwe ouwe o.a. Golden Earing, Ike & Tina Turner en Robert Palmer tot de hedendaagse poprock zoals Anouk, Kelly Clarkson, Shakira en natuurlijk niet te vergeten de beste feestkrakers. Op tweede kerstdag is er traditiegetrouw het kerstklaverjassen. In drie rondes van zestien spelletjes wordt weer gestreden om de klaverjas titel van de halte. Hierbij gaat de gezelligheid voorop en kan een ieder jong of oud zeker meedoen. Aanvang 14.00 uur inleg € 7,50.

Op Oudejaarsdag wordt het jaar 2018 weer gezellig afgesloten met een heerlijke familie dag. Vanaf 11.30 uur is het café geopend voor een hapje en een drankje. Uiteraard zal de grote zaal weer worden omgetoverd tot kinderparadijs met een indoor luchtkussen.

Op 5 januari gaan we weer knallend het nieuwe jaar beginnen met een Nieuwjaars borrel. Hierbij zal coverband Switch weer de nodige muziek en entertainment verzorgen. Deze Noordelijke vijf mans-formatie heeft kwaliteit hoger in het vaandel staan dan kapsones. Met hun zeer gevarieerde en energieke show is een feest 100% gegarandeerd.