VEV’67 haalt 7000 euro op met Grote Clubactie

LEEK - De jeugdleden van VEV’67 opgehaald hebben 7000 euro opgehaald met de Grote Clubactie.

Het is 19:20 en de eerste jeugdleden komen binnen. Voor sommige was het de eerste keer, dat kon je zien aan de gespannen koppies. Anderen wisten al dat ze een mooie bal kregen, want ze hadden 25 of meer loten verkocht van de Grote Clubactie.

Al jaren is Ari Buikema verantwoordelijk voor het organiseren van de Grote Clubactie. Vol trots brengt hij de dozen vol met ballen naar binnen. Herald pakt de microfoon en weet de spanning goed op te bouwen. Hij noemt iedereen bij naam en diegene mag een mooie Adidas of Nike voetbal uitzoeken. Die word persoonlijk door Ari uitgereikt, Het liefst wil hij alle kinderen persoonlijk toespreken en bedanken.

Maar Herald houdt het tempo erin. Want er zijn maar liefst 56 kinderen die 25 loten of meer hebben verkocht ! Het was dan ook een gezellige drukte. Nadat iedereen een bal heeft gekregen is het tijd om het team die de meeste loten heeft verkocht en degene die de meeste loten heeft verkocht in het zonnetje te zetten.

VEV’67 MO11-1 heeft als team de meeste loten verkocht, maar liefst 189. Er waren vier meiden aanwezig en die namen maar al te graag de waardecheque aan voor patat met een snack en drinken voor het hele team aan!

En de cheque ter waarde van € 125,00, te besteden bij hoofdsponsor Intersport Superstore Roden, ging naar Sil Jorritsma, speler van JO12-1. Hij heeft in z’n ééntje maar liefst 96 loten verkocht ! Het applaus was dan ook meer dan terecht.

Op de vraag wat hij ervoor ging kopen, zei Sil vol trots en met met twinkelende ogen: ,,Een tenue van Ajax! Daarna was het tijd om het eindbedrag bekend te maken. Herald hield de cheque omhoog waar op stond, 7000 euro.