Zuidhorn organiseert feestje voor vrijwilligers

ZUIDHORN - Jaarlijks zetten vele inwoners, jong en oud, zich vrijwillig in voor buurt- en bewonersinitiatieven, verenigingen en stichtingen, kerken, sportclubs, jeugd- en jongerenwerk, het goede doel, zorginstellingen, scholen, musea en natuurorganisaties.

De gemeente Zuidhorn waardeert de inzet van vrijwilligers zeer en organiseert samen met Vrijwilligerswerk Zuidhorn op donderdag 24 mei een High Tea en Feestavond voor vrijwilligers.

Tijdens de High Tea van half drie tot vijf uur kunnen vrijwilligers genieten van thee of koffie en diverse hapjes.

Verder zijn er uiteenlopende activiteiten zoals stoelmassage, nagellakken, social media loket, een workshop kleuradvies, een sporthoek met koersbal, kegelen, tennis en golf, een lezing van universitair docent Erik Meijles over de ontstaansgeschiedenis van het gebied Westerkwartier en de nog zichtbare herkenningspunten, een yogasessie zittend op je stoel en een workshop haken.

Vrijwilligers die overdag niet in de gelegenheid zijn om deel te nemen aan de High Tea zijn van harte welkom tijdens de feestavond van half negen tot half elf. Er is een divers feestprogramma en er kan gedanst worden op muziek van DJ Stoffer Meijer.

Zowel de High Tea als de Feestavond worden gehouden bij Zaal Balk in Zuidhorn.

Deelname aan de High Tea en Feestavond is gratis. Vrijwilligers die de Feestavond bezoeken ontvangen per persoon drie consumptiemunten.

Alle vrijwilligers woonachtig in de gemeente Zuidhorn zijn welkom.

Vrijwilligers kunnen zich voor de High Tea tot 16 meiaanmelden bij steunpuntwelzijn@swgz.nl Bij aanmelding graag naam, woonplaats en de vrijwilligersorganisatie vermelden. Aanmelden voor de Feestavond is niet nodig.