YOGA XXL in Baron Theater Opende

OPENDE - VVA in Actie, groot verzet tegen kanker houdt in samenwerking met Happiness Yoga Lifestyle op 5 mei een tweetal workshops in het Baron Theater te Opende onder de noemerYoga XXL.

Hennie Pama van Happiness Yoga Lifestyle verzorgt de workshops en laat deelnemers kennis maken met yoga op een leuke, nuchtere en laagdrempelige manier.

Hennie: “De werkzaamheid van yoga & mindfulness is inmiddels wetenschappelijk aangetoond en het kan veel betekenen voor je fysieke en mentale gezondheid. Yoga wordt ook als zeer positief ervaren door mensen die (chronisch) ziek zijn, het geeft ze kracht. Maar ook qua preventie en ziekteherstel staat yoga bekend om haar heilzame werking. Ook leert yoga je om te gaan met stress en brengt het ontspanning.”

Er worden twee verschillende workshops gehouden. ‘s Ochtends van half tien tot half elf een actieve les en van elf tot twaalf een ontspannende les.

Aanmelden moet wel, dit kan via mail, vvainactie@hotmail.com of telefonisch via 06-46694413.

,,Je dient zelf een matje mee te nemen. Mocht je geen matje hebben dan kun je deze bij de organisatie reserveren, zolang de voorraad strekt”, aldus Hennie.

De prijs voor de workshops is maar € 5,- per uur en de opbrengst gaat volledig naar Stichting Mont Ventoux, Groot verzet tegen kanker.

„Yoga geeft je vrijheid, in lichaam en geest en dat op Bevrijdingsdag,” besluit Hennie.