Intersport Superstore Roden en VEV’67 met elkaar in zee

LEEK - VEV’67 heeft een nieuwe hoofdsponsor gevonden in Intersport Superstore Roden. Tijdens de algemene ledenvergadering werd de sponsor in de kantine van VEV’67 gepresenteerd.

,,Intersport Superstore Roden verbindt zich voor drie jaar aan onze prachtige club als hoofdsponsor, Het bedrijf biedt voor alle leeftijdscategorieën sportkleding, vrijetijdskleding en sport gerelateerde artikelen aan in hun winkel te Roden”, aldus Herald Veenstra van VEV’67.

Tijdens het bekendmaken van de nieuwe hoofdsponsor door de sponsorcommissie werd ook het nieuwe tenue (in concept) gepresenteerd. Naast Intersport Superstore Rodenis er ook een overeenkomst aangegaan met de firma Deventrade uit Deventer die garant staat voor de nieuwe clubkleding van het merk Hummel. Dit bedrijf zorgt tevens met Intersport voor een nieuwe webshop, die na 1 juli geactiveerd wordt voor iedereen die VEV’67 een warm hart toedraagt.

Leden, ouders, opa’s en oma’s kunnen via deze webshop of in de winkel alle clubkleding, tassen en andere aanverwante voetbalartikelen die VEV’67/Intersport en Deventrade bestellen. Afhalen kan dan bij Intersport Superstore in Roden.

Naast het kennismaken met elkaar in de afgelopen periode hebben leden van de sponsorcommissie/ kledingbeheer van VEV’67 en Intersport een bezoek gebracht aan Deventrade, een familiebedrijf dat bekend staat als een grote speler in hun vakgebied in de Benelux.

Na de ontvangst en een uitleg over het bedrijf werd er verteld over het functioneren van de webshop en werd afgesloten met het ondertekenen van de sponsorovereenkomst en een rondleiding door het bedrijf en het magazijn (13.500m2).

Leden van VEV’67 kunnen zich bij Intersport Superstore Roden aan de Gedempte Haven aanmelden voor clubsparen waarme je naast reguliere kortingen automatisch meespaart mee voor je club.

,,Beide partijen zijn trots dat ze elkaar als partners hebben gevonden en tekenen voor een prachtige langdurige samenwerking.”