In Doezum wordt gevolleybald

DOEZUM - De 41e editie van het Meerdaags Jeugdtoernooi in Doezum gaat van start!

Het volleybaltoernooi is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste jeugdtoernooien van Nederland. Vanaf woensdag 9 mei tot en met zaterdag 12 mei zullen in sporthal ‘De Leegens’ te Doezum, en op donderdag en vrijdag in sporthal ‘De Holten’ te Marum, ruim 500 fanatieke volleyballers hun spel laten zien.

Dit jaar komen er 50 teams van 19 verenigingen naar Doezum. Er wordt gestreden in zes verschillende categorieën, namelijk: Jongens/Meisjes B, Jongens/Meisjes A en Jongens/Meisjes Top.

Vanwege de werkzaamheden op de zonneweide van zwembad ‘De Woldzoom’ is het dit jaar niet mogelijk voor deelnemers en coaches/begeleiders om daar te overnachten. Op een nabij gelegen weiland bij sporthal ‘De Leegens’ wordt ruimte aangeboden om een heuse MJT-camping op te zetten.

Naast topsport leveren is er voor de deelnemers ook tijd voor ontspanning. Op vrijdagavond staat daarom de welbekende discoavond in de MJT-tent gepland.

Op zaterdag worden de finales in Doezum gespeeld. Naast de prijzen voorde winnende teams zullen er ook vier individuele prijzen worden verdeeld, namelijk voor de meest inspirerende coach, de meest talentvolle speler, de best aanmoedigende speler en de publieksprijs, het zogenoemde ‘Laiverdje van het publiek’.

Het programma, de wedstrijduitslagen en overige informatie is te vinden op www.mjt-doezum.nl