Jonge Eagles spelen zichzelf naar de topklasse

LEEK - Maandag 28 mei was de return van de laatste wedstrijd in de nacompetitie voor promotie naar de Topklasse. Na een warme eerste helft kee Jong Leekster Eagles tegen een achterstand van 3-1 aan.

In de tweede helft was het Old Forward wat het meeste zelfvertrouwen uitstraalde. Leek begon fouten te maken en dat werd twee keer door Old Forward afgestraft; 5-1 De jonge Adelaars wisten uiteindelijk nog 2x het doel te vinden. Met nog 6 minuten te gaan stond de stand op 5-3. Het werd super spannend, maar geen van beide teams waren daarna nog in staat om te scoren en de wedstrijd werd afgefloten.

Beide teams hadden in hun thuiswedstrijd met 2 doelpunten verschil weten te winnen en dus moest de winnaar bepaalt worden door paaltjes.

Met de penalties in het vizier werden de spelers door de scheidsrechter uitgenodigd om zich te melden om deze zware taak op zich te nemen.

Uiteindelijk was het na de 5e beurt een speler van Old Forward die het doel net miste en Jong Leekster Eagles kon vieren dat ze naar de Topklasse gaan.