Dubbel feest bij de officiële heropening van grote zaal Smidse

NIEKERK - De Smidse in Niekerk wordt 8 juni feestelijk heropend.

Na 30 jaar intensief gebruik kon de grote zaal van Jongerencentrum de Smidse wel een opknapbeurt gebruiken. Daarom ging eind maart de deur tijdelijk op slot en konden talloze vrijwilligers en bedrijven uit de regio aan de slag om weer een stuk van de Smidse op te knappen.

Dankzij de inzet van de genoemde vrijwilligers die avond aan avond in de weer zijn geweest en met een strakke planning in de hand, is de lijst verbeterpunten succesvol afgevinkt. Zo is onder andere complete verwarmingsinstallatie vervangen, is er geverfd, heeft de DJ booth een makeover gekregen, is er nieuw licht en geluid aangeschaft en zo is er nog een lange lijst van grote en kleine klussen die de afgelopen weken uitgevoerd zijn. En het resultaat mag er wezen!

En om dit aan iedereen die Smidse een warm hart toedraagt te tonen gaan vrijdag 8 juni om 20.00 uur de deuren weer open voor de officiële heropening. Onder het genot van een hapje en drankje zal DJ Sjabbo (Smedes, wethouder Grootegast) de eerste plaat instarten en wordgt de nieuwe geluidsinstallatie, lichtshow en de verbeterde akoestiek getest.

Rock cover band Lase gaat optreden en zaterdag 9 juni gaat het feest gewoon verder! Vanaf zeven uur zijn de groepen 6,7 en 8 welkom voor een Frisdisc. En vanaf 22.00 uur is de zaal open voor de grotee jeugd.